2021-10-25 12:05:13• hírek • Szatmár.ro / Agerpres

Mégis lehet Covid-igazolvány nélkül plázázni? FRISSÍTVE

A pénteken elfogadott kormányhatározatnak a Hivatalos Közlönyben megjelent változatából hiányzik a plázákra és hotelekre vonatkozó azon kitétel, mely szerint csak uniós Covid-igazolvánnyal lehet azokat felkeresni – szúrta ki a g4media.ro. Ez már csak azért is furcsa, mivel Raed Arafat államtitkár pénteki sajtótájékoztatóján még arról számolt be, hogy hétfőtől a bevásárlóközpontok és szállodák is csak a védettséget igazoló dokumentummal rendelkező vásárlókat/vendégeket fogadhatnak.

Az egyetlen, plázákra vonatkozó intézkedés, mely megjelent a Hivatalos Közlönyben, az az 5 és 21 óra közötti nyitvatartásra vonatkozik.


FRISSÍTÉS (13:04) : Az országos vészhelyzeti bizottság (CNSU) hétfőn pótolta a kimaradást, ugyanis egy újabb határozat elfogadása révén immár a plázákban és hotelekben is kötelezővé válik az oltást vagy a betegségből való kigyógyulást bizonyító Covid-igazolvány felmutatása. 


További információk: Pontosított a CNSU: kivételes esetekben az oltatlanok is beléphetnek a bevásárlóközpontokba és közintézményekbe

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: